Anslut din butik

Har du en butik eller ett företag och vill nå nya befintliga kunder på webben i ditt lokala område? Här kan du läsa hur vi på helpa.se vill hjälpa er att få en större försäljnings- och marknadsföringskanal. Kontakta oss för mer information om att ansluta just din butik. Även om du idag inte har en webbutik kan vi på Helpa.se hjälpa dig med att starta en webbutik.

Anslut

Vill du ha med ditt företag eller butik kostnadsfritt på helpa.se?

Ni får en bredare försäljnings- och marknadsföringskanal i din lokala stad. Oavsett om du säljer kläder, elektronik, inredning eller mat ska ni finnas med på helpa.se och vara med på framtidens digitala utveckling och efterfrågan.  

Ni får den digitala helhetslösningen, kunderna handlar lokalt och vi erbjuder hållbara och miljövänliga transporter på samma dag.  

Har inte ditt företag någon hemsida eller webbutik? Då kan vi hjälpa er att ta fram en lösning som blir bra för just ert företag.

Kontakta oss så kommer vi gärna ut till er och demonstrerar systemet och hur Helpa fungerar för dig. Boka tid idag!

Anslut idag

Här fyller du i dina uppgifter om din butik eller företag så att vi på Helpa kan kontakta dig. Vi tar sedan fram en lösning som är utformat efter era krav och behov. Du kan även kontakta Maria direkt så kommer hon ut till er och demonstrerar systemet och hur Helpa fungerar för dig!