Boka din transport

Vill ert företag spara in pengar och tid på transportkostnader? Helpa.se erbjuder transport för stora, otympliga och små paket utan att det kostar dyra avgifter. Ert företag väljer om leveransen ska transporteras till ett företag, privata hem eller till ett utlämningsställe. Med våra ansvarskännande och kvalitetsmedvetna chaufförer/cyklister utför vi snabba budtransporter och även kontrakterade fasta transportuppdrag. Vi har ett nära samarbete med våra kunder för att erbjuda transporter utformade efter kundens krav och behov. Önskar du abonnera på transport, exempel varje måndag klockan 9.00 rekommenderar vi att ni kontaktar oss direkt för mer information.

Beställ nu

Vill du kunna erbjuda snabba, säkra och hållbara transporter till era kunder?

På ett miljövänligt sätt levererar vi era varor på samma dag med cykel och elcykel inom Jönköpings cityområde och Jönköpings ytterområde samt mellan städerna använder vi biogasbil och biogaslastbil. Våra cykelbud och chaufförer ska på ett hållbart och personligt sätt transportera leveransen från den fysiska butiken till kundens valda utlämningsställe.

Det är viktigt för alla parter att cykelbudet och chauffören är rädd om transporten, omgivningen och sig själv i trafiken. Därför kommer vi på Helpas AB ha strikta regler som personen ska följa. Vi vill visa dig som kund vad vi eftersträvar och hur vi som företag vill utvecklas för att bli så bra som möjligt på marknaden.

För att vi ska kunna erbjuda ert företag så bra leveranstransport som möjligt är det viktigt att vi får veta vad ni som kund har för behov och krav. Om ni ska transportera varor mellan företag till företag eller företag till slutkonsument. Kontakta oss så tar vi fram en lösning som blir bäst för just ditt företag!

Boka din transport här

Skriv ner den informationen som ni har om ert företag och produkterna ni vill leverera, storlek, vikt etc. Vi tar då fram ett koncept och en betalningslösning som blir anpassat efter ert önskemål.